Comenzi si suport tehnic 0745063865 - office@solarscreen.ro

Program preluare comenzi: Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

Facebook Instagram

Client B2B

Contul meu

Wishlist

Cum platesc

Vanzatorul pune la dispozitia Clientului/Cumparatorului/Utilizatorului urmatoarele metode de plata:

Numerar, la ridicarea bunurilor de la depozitul  Solar  Screen din Soseaua  de  Centura nr. 308, Glina, Jud.  Ilfov, sau atunci cand livrarea se face cu mijloacele de transport ale  societății noastre pe raza Municipiului Bucuresti si zonele limitrofe;

Numerar, in sistem ramburs, plata pretului fiind efectuata direct la Curier, in momentul primirii coletului aferent Comenzii plasate de Client/Cumparator/Utilizator.

In cazul in care Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul alege sa plateasca numerar la primirea/ridicarea coletului, acesta este obligat sa efectueze plata la primirea/ridicarea coletului. In caz contrar, coletul nu ii va fi livrat de curier/angajat .

Refuzul primirii coletului duce la rezilierea contractului la distanta si scuteste vanzatorul de obligatia unei noi livrari a bunului respectiv.

Plata online  cu  cardul;

Se poate efectua plata online cu cardul  firmei, în condiții de siguranță deplină.

Datele cardului de plata al Clientului/Cumparatorului/Utilizatorului nu vor fi accesibile  si nici nu vor fi stocate de catre societate sau de catre procesatorul de plati integrat in platforma www.solar-screen.ro ci doar de catre institutia de autorizare a tranzactiei sau de o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului folosit de Client/Cumparator/Utilizator la efectuarea tranzactiei, despre a carei identitate Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod VV2/CVC2).

Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Din motive de securitate a tranzactiilor, Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul este sfatuit sa nu ramana logat  pe site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate.

Plata cu OP, prin transfer bancar;

Plata prin Ordin de plată se face doar în baza facturii emise de către  societatea  noastra , prin virament bancar in contul precizat pe factura.

Produsele comandate  vor fi livrate  catre  beneficiar  imediat  dupa ce plata a fost incasata de catre Vanzator.

Suport telefonic: 0745063865

De luni pana vineri: 09:00 - 17:00

whatsapp
Livrare produse SolarScreen Livrare produse Plata securizata SolarScreen Plata securizata Livrare gratuita SolarScreen Livrare gratuita Telefon SolarScreen Telefon 0745063865