Comenzi si suport tehnic 0745063865 - office@solarscreen.ro

Program preluare comenzi: Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

Facebook Instagram

Client B2B

Contul meu

Wishlist

Confidențialitate

Politica de confidentialitate  si  prelucrare date cu caracter personal

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, SOLARSCREEN.RO are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.

Scopul colectării datelor este: informarea utilizatorilor / clienților (Cumpăratorilor) privind situația contului lor de pe www.solarscreen.ro. , informarea utilizatorilor/clienților privind evoluția și starea comenzilor, evaluarea produselor și serviciilor oferite, activități comerciale, de promovare a produselor și serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de urmarire si monitorizare a vanzarilor.

Prin completarea datelor dumneavoastră în formularul de creare de cont și/sau de comandă, declarați că acceptați necondiționat că datele dumneavostră personale să fie incluse în baza de date solarscreen.ro, și vă dați acordul expres și neechivoc că toate aceste date personale să fie stocate, utilizate și prelucrate nelimitat teritorial și/sau temporar de către solarscreen.ro, afiliatii și colaboratorii acestora pentru desfășurarea și/sau derularea de către solarscreen.ro, afiliații și colaboratorii acestora de activități, dar fără a se limita la, activități comerciale, de promovare a produselor și serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de urmărire și monitorizare a vânzărilor. De asemenea, vă dați acordul expres și neechivoc ca aceste date personale să poată fi transferate (cedate) de către solarscreen.ro  afiliaților săi.

Prin citirea prezentelor ați luat la cunostință faptul că vă sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră personale și de a solicita ștergerea totală sau parțiala a acestora.

Pe baza unei cereri scrise, datate și semnate, expediate pe adresa MARIBON TRANS 1996 S.R.L., Sos, de Centura nr. 308 , Glina , Jud. Ilfov , Romania vă puteți exercita, în mod gratuit  următoarele  drepturi:

– o dată pe an, să vi se confirme faptul că datele personale sunt sau nu prelucrate;

– să  interveniți  asupra  datelor  transmise;

– să vă opuneți prelucrării datelor pentru motive întemeiate și legitime legate de situația lor particulară;

– să solicitați ștergerea datelor, cu excepția situațiilor prevazute de lege.

Astfel, poate notifica utilizatorii/clienții privind ofertele curente prin newsletterul săptămânal, și poate trimite felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Informațiile pe care ni le furnizați vor fi utilizate în scopul pentru care le-ați furnizat, pentru a administra, a sprijini și a evalua serviciile noastre și a preîntâmpina încălcarea securității, a legii și a termenilor noștri contractuali.

De asemenea, solarscreen.ro poate furniza datele dumneavoastră cu caracter personal altor companii cu care se află în relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora, prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare, după cum urmează: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plată / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a produselor și serviciilor noastre ,asiguratori.

Suport telefonic: 0745063865

De luni pana vineri: 09:00 - 17:00

whatsapp
Livrare produse SolarScreen Livrare produse Plata securizata SolarScreen Plata securizata Livrare gratuita SolarScreen Livrare gratuita Telefon SolarScreen Telefon 0745063865